Иллюстративная фотография / Facebook

У штабі Антитерористичної операції констатують загострення ситуації на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Сьогодні, з опівночі і до 18 години, ситуація у зоні АТО дещо загострилася», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожМуженко розкрив нові подробиці розстрілу росіянами колони ЗСУ під Іловайськом

Наголошується, що «противник декілька разів, упродовж всього дня, зі стрілецької зброї, мінометів і гранатометів обстрілював Опитне, Мар’їнку, Авдіївку, Красногорівку, Піски, що поблизу Донецька». Так по одному з опорних пунктів сил АТО в Мар’їнці бойовики, з 5.20 і до 8 ранку вели вогонь з танка, мінометів, гранатомету і стрілецького озброєння.

Активізація незаконних збройних формувань фіксувалася і поблизу Маріуполя. Близько опівночі окупанти двічі зі 152-міліметрової артилерії били по Прохорівці. «А майже о 4 годині, ворожа артилерія працювала по наших позиціях у Старогнатівці, Лебединському та Богданівці. Також, ранком, під вогнем 122-міліметрової артилерії опинилося селище Виноградне. Знову ж таки по наших підрозділах у Старогнатівці, злочинці били близько 8 години з артилерії калібру 152 міліметри, а майже о 9 і 10 дня з 122-міліметрової артилерії», - повідомляє прес-центр.

Загалом, з опівночі і до 18 години незаконні збройні формування 58 разів порушили режим припинення вогню.

Читайте такожГенерал армії США розповів, яке американське обладнання використовують українські військові

Також сили АТО відбили напад бойовиків на Артемівському напрямку.

Зазначається, що на Артемівському напрямку о 11.35 диверсійно-розвідувальна група противника намагалася обійти наш опорний пункт. «У результаті бойового зіткнення ворог відступив», - наголосили у прес-центрі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 21 серпня, з опівночі і до 18 години незаконні збройні формування 58 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.