false

Вже в четвертий раз Івано-Франківськ опиниться в епіцентрі «Carpathian Space». Це місто має всі шанси стати українським Давосом - елітним простором для зустрічей політичного істеблішменту та провідних митців України і Європи.

Міжнародний фестиваль «Carpathian Space 2019» ставить перед собою амбітне завдання: представити Івано-Франківськ насамперед як цілісний потужний інфраструктурний комплекс, який може стати територією зустрічей людей різних сфер інтересів, а також різних країн і націй.

«Мистецтво об'єднує світ!» - з таким гаслом генеральний директор-художній керівник Національної оперети, н. а. України Богдан Струтинський звернувся до української та зарубіжної художньої спільноти у січні 2016 року. Його ініціативу підтримали художники та представники дипломатичних кіл з десяти країн. Творчі та художні колективи з цих країн прибули до Івано-Франківська. І вже в травні 2016 вперше відбувся Міжнародний фестиваль мистецтв «Carpathian Space».

Відео дня
false

Кожного року фестиваль розширює свої кордони! Минулорічний «Carpathian Space» об'єднав 18 країн-учасниць: Україну, Грузію, Польщу, Азербайджан, Болгарію, Угорщину, Молдову, Швейцарію, Австрію, Литву, Латвію, Естонію, Францію, Мексику, Білорусь, Словаччину, Румунію, Чехію.

Фолк, етно, рок, класична музика, театр і кіно, візуальні мистецтва, різноманітність народних промислів, кулінарні презентації, дегустації вина і кави, спортивні події та багато іншого. Чимало мистецьких акцій будуть створені спеціально до фестивалю і вперше представлені 3-5 травня в Івано-Франківську на «Carpathian Space 2019».

Офіційний сайт заходу: https://carpathian-space.info/information/

Сторінка заходу на Фейсбук: https://www.facebook.com/carpathianspace/