Шведські діти були шоковані після того, як дізналися, чим займаються їхні батьки в інтернеті, повідомляє The Local з посиланням на дані шведської організації захисту прав дітей (BRIS). Основною проблемою BRIS назвала відвідання батьками порносайтів та мережевий флірт.

Зокрема, 15-річний підліток, який з цікавості прочитав листування батька в MSN, був шокований тим, що його 53-річний татко заграє з молоденькими дівчатами, просторікує з ними про секс і призначає побачення.

12-річна дівчинка розповіла співробітникам BRIS, що вона "втратила" свою маму через комп`ютер. За останнім жінка півголою проводить велику частину вільного часу, розміщуючи в інтернеті свої світлини.

Відео дня

Інша шведська дівчинка скаржиться, що її мама припала до гри World of Warcraft, якій присвячує велику частину часу. За словами дівчинки, якщо жінка не сидить за комп`ютером, то вона перебуває в стані прострації і не розуміє, що відбувається навколо.

Всього протягом 2007 року BRIS були розглянуті 1895 заяв, пов`язаних IT-сферою. З них сто належить дітям, які стурбовані поведінкою батьків в інтернеті.

Лента.ру