2 листопада телеканал УНІАН транслюватиме баскетбольний матч 'Будівельник' - 'Бріндізі'

2 листопада на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція баскетбольного матчу українського клубу "Будівельник" проти італійського "Бріндізі". 

До слова, це вже друга зустріч команд у межах Кубка Європи ФІБА 2022-2023. Тоді, 12 жовтня, київський Будівельник стартував у груповому етапі турніру саме з перемоги над італійським Бріндізі з рахунком 74:70.

За результатами попереднього матчу в межах третього туру групового етапу Кубка Європи ФІБА, БК "Будівельник" здобув переконливу перемогу у нідерландської команди "Гронінген" з рахунком – 74:61.

Відео дня

Також, одночасно з поєдинками у межах Кубка Європи, київська команда з баскетболу змагається за першість в українській баскетбольній Суперлізі. Перший поєдинок в межах Суперліги пройшов 25 жовтня. Тоді "Будівельник" переміг у баскетбольного клубу  "Дніпро" з рахунком 76:63.

Про інші баскетбольні ігри "Будівельника" на телеканалі УНІАН буде повідомлено додатково.

Нагадуємо, що спеціально для українських вболівальників, клуб "Будівельник" безкоштовно надав ексклюзивні права на трансляцію своїх матчів загальнонаціональному телеканалу УНІАН, що входить до складу 1+1 media. Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі можуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.