14-15 грудня в Києві відбудеться Міжнародна конференція пам`яті відомого акушера-гінеколога Анатолія Єфіменка «Нове «обличчя» гінекологічної хірургії» на базі Універсальної клініки «Оберіг».

Як повідомили УНІАН в організаційному комітеті, на конференції розглянуть питання розвитку гінекологічної хірургії, оптимізації її результатів, репродуктивної хірургії в епоху допоміжних репродуктивних технологій, роботизовані технології в ендоскопічній гінекологічній хірургії та інші.

Сьогодні майже 90% гінекологічних операцій можуть бути виконані ендоскопічно, що істотно знижує тривалість госпіталізації, покращує результати лікування, а також якість життя прооперованих пацієнток. Учасники також обговорять і пріоритетні напрямки гінекологічної хірургії – поліпшення репродуктивних результатів і якості життя прооперованих пацієнтів.

Відео дня

Організатори підкреслюють, що в рамках форуму буде проведено кілька унікальних операцій, одна з них - вперше в Україні.

У роботі міжнародної конференції візьмуть участь провідні українські медики, а також європейські експерти, зокрема, Л.МЕТТЛЕР (Німеччина), С.АНДЖІОНІ (Італія), А.ПОПОВ (Росія), Р.БОТЧОРІШВІЛІ (Франція), В.ЧЕЛА (Італія), В.БЕЖЕНАР (Росія).

Відкриття конференції відбудеться за адресою: Медичний центр «Універсальна клініка «Оберіг» (www.oberigclinic.com), м. Київ, вул. Зоологічна 3-В.

Контактний тел. +380503881632, e-mail: t.skrypachenko@oberigclinic.com e-mail: z.savina@oberigclinic.com