Газета “Комсомольская правда” попросила пародиста Євгена Чанчикова голосом Путіна по телефону запросити кількох відомих людей на святкування ювілею.

Коли жартівники набрали номер Березовського і попросили його "бути присутнім" на дні народження, той відповів: "Зрозуміло. Добрий жарт". Пародист потім повідомив Березовського, що запрошує його "від щирого серця", і поцікавився, як його здоров`я. "Останнє запитання, якого від вас чекаю", - відповів підприємець. На закінчення він порадив журналістам відтворити розмову "без перекручень", щоб вони зрозуміли, що розіграти його не вдалося.

Ірина Хакамада теж швидко зрозуміла, що "запрошення президента" - це розіграш, і, перш ніж покласти слухавку, зазначила: "Добре, хлопці, приколюєтеся!".

Відео дня

Євген Чанчиков
Алла Пугачова відреагувала на "запрошення" доволі грубо, пише газета.

Як стверджує "Комсомольська правда", пародист все ж таки зміг розіграти Бориса Нємцова й Олексія Митрофанова.

Нагадаємо, 7 жовтня Путіну виповнюється 55 років. Раніше президент повідомив журналістам, що зазвичай не влаштовує офіційних прийомів, але тепер, оскільки його президентський термін добігає кінця, він має намір відзначити день народження в Кремлі в товаристві постійних членів Ради безпеки і керівництва Збройних сил.

Лента.ру, фото з сайту Кіномодель