Прем’єр-міністр України Віктор ЯНУКОВИЧ дав доручення вжити вичерпних заходів на виконання Указу Президента України „Про скасування спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів”.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Кабінету міністрів України, зокрема, керівникам центральних органів виконавчої влади доручено вжити заходів щодо заміни спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів на знаки, що відповідають державному стандарту.

До 7 грудня Міністерство внутрішніх справ, Міністерство транспорту і зв’язку, Міністерство оборони, Міністерство юстиції, а також Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики (Держспоживстандарт) повинні завершити роботу з виконання Указу Президента, а їхні керівники проінформувати прем’єр-міністра про її результати.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 13 листопада Президент України В.ЮЩЕНКО підписав указ “Про відміну спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів”.

Цим указом Кабінету міністрів України доручено вжити в місячний термін заходів з відміни спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів. Міністерству внутрішніх справ України доручено забезпечити вилучення спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів, а також привести свої акти у відповідність з цим указом.

Сьогодні, 14 листопада, віце-прем`єр-міністр України Олександр КУЗЬМУК повідомив, що на виконання Указу Президента про відміну спеціальних номерних знаків на службових автомобілях буде створена робоча група.