Геннадій Кернес знову нецензурно висловлювався на сесії міськради / фото УНІАН

Мер Харкова під час сесії міськради вилаявся, коментуючи ситуацію із закупівлями фруктів для тварин міського зоопарку.

Депутат Харківської міськради Ігор Черняк попросив Геннадія Кернеса звернути увагу на ситуацію із закупівлями фруктів для тварин Харківського зоопарку, озвучивши ціни, за якими комунальне підприємство купує продукти, передає 057.ua.

За словами Черняка, ціни завищені в кілька разів порівняно з ринковими.

Читайте також"Ой, бл***": Кернес вилаявся матом у мікрофон на сесії міськради (відео)

"Ананас - 350 гривень, мандарини - 95 гривень. Він (ананас - прим.) коштує 360 грн в зоопарку, а в магазині 60 грн. 460 кг ананасів закуповується. Яблуко - 35 грн при тому, що в будь-якому супермаркеті яблуко дорожче 15 грн не знайти. Груша - 65 грн, лимони - 110 грн, банани і апельсини - 95 грн", - розповів Черняк.

У відповідь на це Кернес сказав: "А кому ананас в зоопарку потрібен? Хто відповість? Я хочу зробити для наших дітей, щоб вони могли відвідати місце, де б зустрічалися з природою. Ми оголошували, що вхід в зоопарк буде безкоштовним - платним буде тільки вхід в океанаріум. Якщо будуть такі факти, що комусь хочеться з'їсти ананас за рахунок мавпи - я куплю вам ананаси. Тільки вони будуть з цегли, і ви будете їх їсти. Я розумію, свіже м'ясо. Тільки убитий баранець коштує якихось грошей - леву. Але ананас, бл***! Хто може оцінити його якість".

Мер Харкова закликав створити контрольну комісію по закупівлі фруктів для тварин зоопарку.

Нагадаємо, раніше мер Харкова Геннадій Кернес в сесійній залі обматюкав екс-депутата Дмитра Мариніна, який виступав проти підвищення тарифів на проїзд у міському транспорті.