Дотепні мексиканські музиканти грали тему з "Титаніка" під час потопу в торговому центрі / Twitter - Cagua lulco

У мексиканському місті Гвадалахара музиканти, які грали в торговому центрі, стали свідками потопу – вода хлинула на відвідувачів прямо зі стелі. Опинившись у незвичній ситуації, вони вирішили виконати музичну тему з культової драми «Титанік».

Читайте такожУ Єгипті знайшли корабель, про який писав Геродот

Відео інциденту розійшлося в Twitter. На ньому можна бачити, як музиканти виконують пісню My Heart Will Go On канадської співачки Селін Діон, поки приміщення заповнює вода. Персонал центру тим часом безуспішно намагається впоратися із затопленням.

Відео дня

Популярний фільм-катастрофа «Титанік» американського режисера Джеймса Кемерона вийшов на екрани у 1997 році. Події стрічки присвячені загибелі легендарного круїзного лайнера «Титанік», який затонув в Атлантичному океані.

Раніше режисер і сценарист фільму "Титанік" Джеймс Кемерон відповів на питання, чому героїня Кейт Вінслет не допомогла герою Ді Капріо уникнути смерті після катастрофи лайнера. В інтерв'ю виданню Vanity Fair він також розповів, що витратив два дні, щоб переконатися, що плот з дверей дійсно врятує дівчину.