Роками Труонг вписував у лотерейні білети одні й ті ж цифри / Фото: twitter.com/Breanna_KS

У канадському місті Едмонтон чоловік зірвав джекпот і вирішив це приховати від родини.

Про це інформують Global News.

Бон Труонг, який 30 років тому приїхав із В’єтнаму, дізнався про свій виграш у 60 мільйонів канадських доларів наприкінці жовтня 2018 року. Відтоді нікому про це не розповідав.

Відео дня

Читайте такожОстрів для кроликів: 16-річний американець витратив 100 тисяч доларів на місце релаксу для своїх улюбленців (відео)

Протягом десятирічь він вписував у лотерейні білети одні й ті ж цифри та не міг повірити в удачу: "Я пішов до магазину та попросив продавця роздрукувати виграшні номери – просто щоб переконатися".

Труонг вважає, що його близьким треба готуватися до серйозних змін, тому не квапиться повідомляти про перемогу. У чоловіка троє дітей, і він хоче, щоб вони чесно працювали, попри статок.

Сам він планує продовжити працювати ландшафтним дизайнером, частину грошей витратить на оплату рахунків та купівлю нового дому, решту відкладе на майбутнє.

"Після всього цього я хотів би вивезти родину на відпочинок. Я поки не впевнений, куди саме. Але вважаю, що ми відвідаємо багато країн", – зазначив щасливчик.

Виграш Труонга вважається одним із найбільших за всю історію лотереї Lotto Max. Два роки тому кілька учасників гри також зірвали куш у 60 мільйонів канадських доларів.

Як повідомляв УНІАН, в індійському селі Памари чоловік помер після того, як місцеві жителі намагалися вилікувати його коров'ячим гноєм після удару блискавки.