У всьому світі все більше молодих дівчат відмовляються від сексу / фото ua.depositphotos.com

У всьому світі набирає обертів добровільна безшлюбність, і докази цього є всюди. Дедалі більше гетеросексуальних жінок відмовляються від сексу, пише The Guardian.

"У TikTok, наприклад, повно відеороликів молодих людей, які вихваляють переваги утримання від сексу. Тим часом новий литовський ромком Meanwhile вивів асексуальність на великий екран. У Південній Кореї існує вірусний рух "4Б", що дістав свою назву від чотирьох типів бі або "ні": bihon - гетеросексуальні шлюби заборонені; bichulsan - ніяких пологів; biyeonae - ніяких побачень; і bisekseu - ніяких гетеросексуальних сексуальних зв'язків. У США комік покоління Z Хоуп Вудворд запустила тенденцію boysober, яка передбачає, що молоді гетеросексуальні жінки уникають побачень", - ідеться в публікації.

Зазначається, що численні дослідження показують, що в усьому світі дедалі більше і більше молодих людей відмовляються від сексу.

Відео дня

У статті вказується на "вражаючі зміни в культурі":

"Секс-позитивний фемінізм, який був спрямований на безсоромне прославляння жіночої сексуальності, вже кілька років закінчується, і це схоже на його останній похоронний дзвін. Справедливості заради, ймовірно, слід було внести якусь корекцію... Те, що мало звільнити жінок, перетворилося на перепакування патріархату".

Нова пристрасть до целібату серед молодих жінок видається природним способом покласти край цій главі фемінізму, додали в The Guardian.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українці відповіли, чи готові до стосунків із дівчиною, яка веде OnlyFans.

Вас також можуть зацікавити новини: