На кладовищі в РФ з'явився гігантський надгробок / Ufa1/east2west news

На могилі 25-річної росіянки Рити Шамеєвої з'явився незвичний гігантський пам'ятник у формі iPhone.

Як повідомляє Mirror, надгробок замовив батько померлої у 2016 році дівчини. Про Риту відомо небагато, за винятком того, що вона була завзятою мандрівницею і мала друзів у Німеччині, однак вона потрапила в заголовки газет після того, як на її могилі встановили 1,5-метровий iPhone. 

Надгробок зроблено з базальту у формі чорного iPhone. Фото дівчини зображено, як на заставці, а на звороті додано логотип Apple. Ідея належить батькові Рити Раїсу Шамеєву. Він ніяк не коментує меморіальний надгробок доньки. 

Відео дня
Пам'ятник / Ufa1/east2west news)

Працівник кладовища Уфи Микола Євдокимов зізнався, якою була його реакція на гігантський Айфон. "Я думав, у мене галюцинації. Як міг раптом на нашому кладовищі з'явитися американський смартфон? І такий величезний. Я підійшов ближче і був здивований. Я бачив багато надгробків, але у вигляді iPhone - це, чесно кажучи, вперше. Скоріш за все для молодої жінки з чорного базальту. Дуже незвично", - розповів чоловік.

Нагадаємо, раніше росіянка викликала хвилю глузувань своєю реакцією на перформанс одного із секс-шопів на "вулиці Червоних ліхтарів" Гамбурга з похованим у пенісах російським президентом Володимиром Путіним.

Вас також можуть зацікавити новини: