Знайдіть зайве число / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Складнішими за звичайні оптичні ілюзії можуть бути лише фотоілюзії з цифрами та числами. Пропонуємо переконатися у цьому просто зараз.

Правила вам вже знайомі: треба уважно придивитися до зображення та спробувати відшукати хибу. Цього разу перед вами вісім стовпчиків з числами 208. На перший погляд може здатися, що вони однакові, але це не так - серед них є зайве число.

Якщо ви дуже уважна до деталей людина, то впораєтеся з цією складною головоломкою всього за 7 секунд.

Відео дня
УНІАН

Складність завдання полягає в тому, що уважного споглядання такої кількості чисел у багатьох починає рябіти в очах - цифри просто розпливаються, не даючи швидко зосередитися на пошуку зайвого.

Нижче буде опубліковано правильну відповідь на цю задачку.

Відповідь на головоломку з числами:

Зайвим виявилося число 203. У шрифті, який використовується, трійка та вісімка дуже схожі між собою, тому це завдання багатьом здається важким.

УНІАН

Більше цікавинок для читачів УНІАН:

Раніше ми публікували цікавезну фотоілюзію, на якій треба швидко відшукати котика, що спостерігає за великою черепахою та гусьми на дворі. Це під силу далеко не всім.

Більш складною може здатися головоломка для дуже уважних людей з відмінним зором. Так, спробуйте серед купи Х розшукати єдину літеру К.

Вас також можуть зацікавити новини: