Подивіться уважно на картинку і назвіть, шо з нею не так / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Bright Side

Головоломки дозволяють "прокачати" творчу сторону вашого розуму та змушують ваш мозок працювати по-іншому. Якщо вам подобається розгадувати веселі головоломки, тоді це завдання від jagranjosh.com – для вас.

На зображенні є пара, яка насолоджується своїм днем, перебуваючи на кухні. Чоловік читає газету і п’є чай, а жінка миє підлогу. Вам запропоновано помітити помилку, приховану всередині цього зображення. Ви повинні уважно подивитися на картинку, перш ніж відповідати на запитання: "Що не так з цим зображенням?". Аби гра була ще більш цікавою, спробуйте знайти відповідь за обмежений час – 11 секунд.

Подивіться уважно на картинку і назвіть, шо з нею не так / зображення Bright Side

Спочатку ви можете подумати, що на картинці все правильно. Якщо це відчуття вас не полишає, радимо звернути увагу на холодильник. А нижче ви знайдете відповідь на цю головоломку.

Відео дня

Отже, помилка на малюнку в тому, що віники зовсім не на своєму місці – вони зберігаються в холодильнику.

Інші цікаві головоломки на УНІАН 

Ще одна з оптичних ілюзій угорського графіка Гергеля Дудаша стала вірусною в Інтернеті. Зробити треба небагато – знайти жолудь на зображенні, але з цією задачею впораються не всі.

Також пропонуємо перевірити свої сили та розібратися з підступною оптичною ілюзією, на якій є собака, що дуже добре маскується. 

Вас також можуть зацікавити новини: