Тест на тип особистості по положенню ніг / УНІАН

Психологи кажуть, що якщо хочеться дізнатися про людину багато цікавого, то не обов'язково проходити складні багатоступінчасті тести - досить звернути увагу на позу, яку вона приймає, коли стоїть. УНІАН пропонує пройти такий психологічний тест по картинках.

Швидкий тест - який ти тип особистості в положенні стоячи

Для того щоб пройти цікавий тест на тип особистості, виберіть з чотирьох зображень те, яке найкраще ілюструє вашу позу в положенні стоячи. Розшифровку тесту можна прочитати нижче.

В якій позі ви найчастіше стоїте / УНІАН
  • 1 - Ноги разом і паралельно одна одній

Ви, швидше за все, людина покірна і податлива, схильна виконувати написані правила. Не звикли домінувати - займаєте становище веденого, а не ведучого. Ви дуже хороший слухач, досить поступлива людина. Тактовна і вихована, не вважаєте за потрібне застосовувати будь-які методи для доказу своєї точки зору. Ви найчастіше займаєте нейтральну позицію, не вплутуєтеся в суперечки і дискусії. Таку позу ви приймаєте або для того щоб заспокоїтися, або коли абсолютно не зацікавлені в темі бесіди.

Відео дня
  • 2 - Ноги на ширині плечей або злегка розставлені

Якщо ви стоїте, розставляючи ноги, значить, схильні домінувати і постійно акцентувати увагу на своєму авторитеті. Ви впевнені в собі і напористі, намагаєтеся зайняти якомога більше місця в суспільстві. Завжди відстоюєте свою думку, навіть якщо вона не збігається з суспільною. У спілкуванні часто проявляєте жорсткість і тиск, займаєте сильну заступницьку позицію. Така поза більше властива чоловікам, але якщо подібним чином стоїть жінка, то у неї сильний характер.

  • 3 - Одна нога виставлена вперед

Це положення сигналізує про те, що ви задоволені собою, оточуючими і всім, що відбувається. Всередині вас немає суєти, ви абсолютно гармонійні зі своїм "я". Відчуваєте себе розслаблено, живете сьогоднішнім днем. Абсолютно чесні в спілкуванні, не соромитеся висловлювати свої почуття і емоції. Часто ви виставляєте одну ногу вперед, якщо особливо зацікавлені в людині - так ви намагаєтеся тягнутися до неї. Вам не складно сказати все, що у вас на думці - за це вас люблять оточуючі, вважаючи унікальною і безпосередньою людиною.

  • 4 - Ноги схрещені

Вам найбільше подобається перебувати на самоті - ви не особливо потребуєте бурхливого соціального життя. Звикли захищати свої думки, почуття, емоції і точку зору. Вам важко спілкуватися з незнайомими людьми, не завжди впевнені в собі. Дуже обережні в комунікації, важко відкриваєтеся новим знайомим. Схрещування ніг для вас - захист своїх особистих кордонів, тобто, навіть якщо ви відчуваєте себе комфортно, то таким чином все одно намагаєтеся ставити "стіну" між собою і співрозмовником. 

Вас також можуть зацікавити новини: