Розшукайте пса серед овець / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

На зображенні-оптичній ілюзії є дуже багато овець, і серед них десь заховано собаку. Такі оптичні загадки для дітей та дорослих можуть бути корисними для тих, хто хоче стати більш уважним та навчитися швидше помічати якісь важливі деталі.

Пошук собаки трохи ускладнено - є часовий ліміт - потрібно вкластися у 10 секунд. Можна трохи запанікувати, побачивши на оптичній ілюзії багато білих та чорних об'єктів, і саме у цей момент слід себе опанувати, трохи примружитися, видихнути й з особливою уважністю роздивлятися зображення.

Складність ще й у тому, що шерсть собаки може бути схожою на овечу вовну. Будьте готові до такого підступу. 

Відео дня
Знайдіть вчасно собаку серед овець / колаж УНІАН

Якщо після першої спроби ви, "просканувавши" зображення поглядом, не помітили собаку, тоді варто змінити тактику. Спробуйте збільшити масштаб зображення - можливо, після цього ви помітите пса.

Тепер розповімо, де ж на оптичній загадці була собака. Тварина знаходилася недалеко від правого верхнього кутка зображення.

Собака серед овець була у верхній частині оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Непроста загадка для дітей та дорослих - з чим треба впоратися

На зображенні відразу видно кількох зубрів, один з них лежить. Серед цих великих тварин слід розшукати метелика. Це складна оптична загадка. На її виконання треба витратити 8 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: