Одні зробили помилку в юності, інші дивом залишилися живі в дитинстві / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Дитинство, юність і молодість - період, коли люди можуть наламати чимало дрів. І якщо про деякі історії навіть соромно згадувати, то є й такі, якими точно варто ділитися, адже це може вберегти когось від серйозної помилки.

На Reddit назвали незвичайні ситуації, описуючи які точно можна сказати: "Я був молодий і дурний". Одні зробили помилку в юності, інші дивом залишилися живі в дитинстві.

Випадок, коли не варто вірити на слово

Один з користувачів розповів, що у 18 років він повірив дівчині. Вона запевнила, що йому не потрібно оберігатися. Дівчина обдурила хлопця, а потім завагітніла. Все закінчилося тим, що йому довелося платити аліменти.

Відео дня

"Я повірив їй, коли вона сказала, що вживає протизаплідні. Уявіть, що ви платите аліменти у 18 років", - розповів коментатор.

Рішення, про яке можна сильно пошкодувати

Ще один користувач розповів, що його помилкою було те, що він повірив у необхідність отримання докторського ступеня. Хлопець сильно пошкодував, коли зрозумів, що це не принесло йому ніякої користі.

"Я був молодий і дурний, а тому отримав докторський ступінь, думаючи, що це буде корисно і весело... Але це було не так", - поскаржився він.

Дитяча безпечність ледь не коштувала життя

Користувач зізнався, що вважає найнезвичайнішою історією зі свого життя, ситуацію, коли він був "малий і дурний". У дитинстві він дивом залишився живим після серйозного падіння з гойдалок.

"Я переконав себе, що якщо піднімуся досить високо, то зможу літати. Як тільки я дістався до досить гарної висоти, я відпустив руки. Спочатку я приземлився на гравій. Я зламав підборіддя, мені наклали близько 4 швів. Поняття не маю, як я не зламав собі шию", - розповів коментатор.

"Я був молодий і дурний", і мене врятувала поліція

Однією з найжахливіших історій поділився чоловік, який розповів про те, як важливо молодим хлопцям і дівчатам завжди пам'ятати про безпеку. Не варто довіряти малознайомим людям і йти до них додому.

"В інтернеті я познайомився з чоловіком старшим за мене і погодився прийти до нього у гості. Він говорив, що живе зі своєю матір'ю. У нього вдома я "загубив" свій телефон, і наступне, що я пам'ятаю, - як поліція стукає у двері, розшукуючи мене", - розповів користувач.

Нагадаємо, раніше з'явилася історія про те, що дівчина розлучилася з чоловіком відразу після весілля. Все через витівку хлопця, яку він вважав смішною.

Вас також можуть зацікавити новини: