Кавун є улюбленим смаколиком багатьох людей влітку / фото УНІАН

Існує багато різних способів нарізати кавун. Однак перед цим потрібно обов'язково його помити, адже ігнорування цього кроку може призвести до проблем зі здоров'ям. Зокрема спеціаліст з ножів Константіно Дельнеро розповів, що є один спосіб нарізання кавуна, який ускладнює його споживання, передає The Take Out.

"У кожного є свої уподобання щодо кавунів, але я не раджу використовувати метод "вирізання печива"", - зазначив він. 

За словами експерта, "цей спосіб може вимагати використання столового приладдя, якщо ви не хочете, щоб руки стали липкими, а також призводить до втрати частини фрукта".

Відео дня

То як краще різати кавун?

Дельнеро радить нарізати кавун трикутними шматочками. Він пояснив:

"Довга шкірка дає людям можливість тримати його в руках, а фрукт легко дістати".

Водночас експерт додав:

"Якщо ви плануєте подавати кавун з виделкою або зубочистками, нарізання кавуна кубиками - чудовий варіант, який мінімізує кількість фруктів, що йдуть у відходи".

Інші поради експертів

Раніше три фермери розповіли про секретні способи обрати найсмачнішу диню. За їхніми словами, найпростіше при виборі дині орієнтуватися на запах - диня має бути ароматною.

Також стало відомо, як позбутися плодових мушок на кухні. Експерти наголосили, що для цього вам потрібен яблучний оцет, який приваблює цих комах.

Вас також можуть зацікавити новини: