
Існує багато різних способів нарізати кавун. Однак перед цим потрібно обов'язково його помити, адже ігнорування цього кроку може призвести до проблем зі здоров'ям. Зокрема спеціаліст з ножів Константіно Дельнеро розповів, що є один спосіб нарізання кавуна, який ускладнює його споживання, передає The Take Out.
"У кожного є свої уподобання щодо кавунів, але я не раджу використовувати метод "вирізання печива"", - зазначив він.
За словами експерта, "цей спосіб може вимагати використання столового приладдя, якщо ви не хочете, щоб руки стали липкими, а також призводить до втрати частини фрукта".
То як краще різати кавун?
Дельнеро радить нарізати кавун трикутними шматочками. Він пояснив:
"Довга шкірка дає людям можливість тримати його в руках, а фрукт легко дістати".
Водночас експерт додав:
"Якщо ви плануєте подавати кавун з виделкою або зубочистками, нарізання кавуна кубиками - чудовий варіант, який мінімізує кількість фруктів, що йдуть у відходи".
Інші поради експертів
Раніше три фермери розповіли про секретні способи обрати найсмачнішу диню. За їхніми словами, найпростіше при виборі дині орієнтуватися на запах - диня має бути ароматною.
Також стало відомо, як позбутися плодових мушок на кухні. Експерти наголосили, що для цього вам потрібен яблучний оцет, який приваблює цих комах.