Чоловік зраджував у готелі / фото ua.depositphotos.com

Мешканка Таїланду на ім'я Суніса дізналася про зраду чоловіка завдяки моторошному сну: в ньому чоловік постав з відрубаною головою.

Коли через кілька днів після сну жінка не змогла додзвонитися до чоловіка, який поїхав на роботу, вона раптом згадала про нічний кошмар і почала сильно перейматися, повідомляє The Thaiger.

Не зумівши зв'язатися з чоловіком кілька разів протягом дня, вона додзвонилася до його колеги. Останній заявив, що чоловік Суніси так і не з'являвся на роботі сьогодні.

Відео дня

Увечері Суніса вирішила вистежити чоловіка і знайшла його машину, припарковану біля готелю. Збентежена, вона дзвонила чоловікові, поки він не відчинив двері готельного номера. Всередині була коханка.

За словами коханки, вона не знала, що чоловік одружений, незважаючи на те, що на його автомобілі була наклейка з написом "місце дружини".

Суніса розповіла, що вони з чоловіком одружені вже чотири роки, і це не перша його зрада. Раніше вона пробачила чоловіка, виявивши в його телефоні листування з іншою жінкою. Але цього разу вона не змогла його пробачити і навіть подала на нього до суду, сподіваючись отримати грошову компенсацію. У відповідь чоловік також подав позов на Сунісу.

Чоловік придумав оригінальний спосіб мстити за зради

Раніше самотній чоловік з Австралії вирішив викривати жінок, що зраджують своїм партнерам. Він фотошопить себе до фотографій пар, в яких дружина проявляє невірність. У мережі його розкритикували за такі витівки, а він вважає, що виконує свою місію з викриття "зайнятих" жінок, які фліртують з ним.

Вас також можуть зацікавити новини: