Мандрівниця подумала, що ухвалила правильне рішення, одягнувши в літак топ-бандо та легінси / скріншот з відео

Інцидент, що стався на борту літака, довів, що комфорт є ключовим при виборі одягу, але слід двічі подумати про своє наступне вбрання після принизливого досвіду однієї жінки.

В TikTok, онлайн-тренер з фітнесу Емма під ніком @emmafituk розповіла, як вона потрапила в саму незручну ситуацію, яка тільки могла трапитися в літаку. Інцидент стався під час польоту з Золотого Берега до Сіднею, Австралія.

Мандрівниця вирішила, що ухвалила правильне рішення, одягнувши в літак топ-бандо та легінси, оскільки це здавалося зручним вбранням, але відтді вона попередила інших, щоб вони не повторювали ту ж помилку.

Розповідаючи про інцидент у відео, яке тепер стало вірусним, Емма, сказала: "Коли літак приземлився, я потягнулася до верхьої полиці, щоб взяти свою сумку, і моя бандо вирішила відстебнутися і оголити мої груди. Більш того, на сидінні на рівні очей моїх грудей буквально сидів хлопець, і, слава Богу, у нього вистачило поваги, щоб подивитися в протилежний бік".

"Але всі інші навколо мене на 100% точно бачили, і я хотіла, щоб земля буквально поглинула мене. Без сумніву, це була найнезручніша річ, яка коли-небудь траплялася зі мною... ніколи ніколи, ні за яких обставин не носіть бандо в літаку".

Люди в коментарях поділилися підтримуючими повідомленнями, розповідаючи, що вони відчували її біль або що вони мали подібний досвід. Одна людина сказала: "О ні. Б'юся об заклад, ви відчули, як почервоніло ваше обличчя". Інший написав:"О боже, з тобою все гаразд". Хтось ще прокоментував: "О боже, ти брешеш. Я б помер!"А інший користувач зізнався:"Я не такий розумний, щоб знати, що таке бандо".

Курйози на борту літаків

Пілот налякав пасажирів, коли показав, як близько літають один до одного літаки. Люди були в шоці, побачивши, як близько літаки наближаються один до одного в небі, при цьому дехто заявляють, що їм не потрібно знати, наскільки зайняте небо в будь-який проміжок часу.

Пасажир літака помстився сусідові, який постійно чіпав його крісло. Пасажир літака розповів, як вдався до рішучих дій і "огидно" помстився незнайомцю, який постійно чіпав його крісло, це викликало бурю в коментарях.

Вас також можуть зацікавити новини: