false

Найбільший національний рітейлер АТБ, мережа якого налічує понад 1250 магазинів у всіх куточках України, став найбільшою платформою для збору і подальшої безпечної переробки використаних батарейок, завдяки спільному еко-проекту з лідером в категорії - компанією Duracell.

Перша вантажівка з 20 тоннами батарейок, близько мільйона штук, які здали покупці мережі магазинів-дискаунтерів АТБ, вирушила на спеціалізований завод до Румунії для переробки.

Через відсутність необхідних потужностей на території України, відпрацьовані елементи живлення, які збираються покупцями мережі АТБ в ході спільної ініціативи компанії з брендом Duracell і компаніями Savservice і Промо-Сервіс, будуть утилізуватися в Європі. До того ж, переробка дозволяє зберегти ресурси планети — повернути для повторного використання цінні матеріали з відпрацьованих батарейок. Дбайливе ставлення до навколишнього середовища – це один з найважливіших пріоритетів компанії Duracell.

Відео дня

Як сучасна прогресивна компанія, що піклується про екологію, АТБ-Маркет надала організаторам еко-проекту можливість встановити в кожному з магазинів своєї мережі спеціальні бокси для збору відпрацьованих батарейок. Завдяки популярності магазинів-дискаунтерів, які щодня обслуговують мільйони українців, багато відвідувачів вже принесли і продовжують приносити використані батарейки для їх подальшої безпечної переробки на спеціалізованих підприємствах. Зібрані елементи живлення вимагають особливого зберігання, сортування, транспортування та утилізації за спеціальними промисловими технологіями - вирішення всіх цих питань взяли на себе організатори проекту.

"Якщо у вас вдома залишилися невикористані батарейки — не викидайте їх разом з іншим сміттям, краще візьміть їх з собою, коли наступного разу підете в мережу АТБ-Маркет і покладіть батарейки в спеціальний утилізаційний бокс для гарантованої переробки. Зробіть світ навколо себе кращим!",- радять українцям організатори еко-проекту.