REUTERS

За словами віце-президента компанії з екологічних ініціатив Лізи Джексон, цей проект так само можна здійснити, як і відновлення енергії. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

«Ми раді працювати з лідерами нашої галузі, які хочуть бути на передовій по збереженню природи Китаю», — йдеться в заяві CEO компанії Тіма Кука.

Керівництво компанії відновлює 90% енергії, яку використовує Apple, однак на цій позначці корпорація зупинятися не має наміру.

Відео дня

Читайте такожВиробник електромобілів Tesla створив сонячний акумулятор для дому (фото)

У першу чергу це стосується проекту 40-мегаватной сонячної електростанції в китайській провінції Сичуань, що розробляється Apple в партнерстві з Leshan Electric Power Co., Sichuan Development Holding Co., Tianjin Tsinlien Investment Holding Co., Tianjin Zhonghuan Semiconductor Co. і SunPower Corporation.

Компанія вже досягла значних успіхів у захисті клімату і навколишнього світу. Цього року 87% всієї енергії, яка використовується компанією для виробничих потреб, отримується з поновлюваних джерел. Зараз метою Apple є 100% забезпечення себе відновлюваної електроенергією.