Чоловік поклав новонароджених тваринок в кишені куртки і відвіз до своєї матері / фото SWNS

У Великобританії фермер врятував лисенят із утроби загиблої матері.

24-річний Кріс Ролф (Chris Rolfe) їхав по одній з доріг графства Західний Сассекс, коли помітив, як чийсь автомобіль збив лисицю. Про це повідомляє видання The Mirror.

Чоловік пригальмував на узбіччі і підійшов до лисиці, яка виявилася вагітною. «Я відчув, що повинен підійти до неї. Я не хотів, щоб вона страждала», — пояснив він.

Відео дня

Читайте такожУ Таїланді врятували песика, який заплив у відкрите море на 200 кілометрів (відео)

Фермер зрозумів, що тварина загинула, і зауважив, що її живіт ворушиться. Він кинувся до автомобіля за ножем, щоб врятувати лисенят. «Не було часу роздумувати. Я був зобов'язаний зробити їй кесарів розтин, оскільки кожна хвилина була на вагу золота», — згадує він. Кріс дістав з утроби чотирьох лисенят.

Чоловік поклав новонароджених в кишені куртки і відвіз до своєї матері, 51-річної Джин Ролф, якій вже доводилось виходжувати лисенят. Вона помістила їх в коробку на батареї і годувала молоком по годинах.

Зараз лисятам близько семи тижнів, вони почувають себе добре. Джин дала їм клички Джинджер, Біскіт, Біг Тіп і Літтл Тіп. Дитинчата їдять заморожених курчат і корм для цуценят. Коли вони зміцніють, їх випустять на волю.