Рятувальники встановили, що що спостерігається горіння сміття на звалищі окремими осередками на загальній площі 200 кв. м / фото: УНІАН

На Донеччині у Бахмутському районі поблизу села Стряпівка сталася пожежа на полігоні твердих побутових відходів. Вогонь рятувальники намагалися загасити більше 10 годин. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

"Рятувальники 8-го Державного пожежно-рятувального загону, які виїхали за вказаною адресою, встановили, що спостерігається горіння сміття на звалищі окремими осередками на загальній площі 200 кв. м. Глибина залягання сміття становить 3 метри", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожВ Одесі локалізували пожежу на міському сміттєзвалищі

Відео дня

Повідомлення про пожежу Служба порятунку "101" отримала в 14:45, а локалізувати вогонь вдалося в неділю о 16:25 і ліквідували о 1:00.

Як повідомляв УНІАН раніше, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука розповів про екологічну ситуацію на Донбасі і про шляхи її вирішення, які він бачить. Тука вважає, що у ситуації з екологією Донбасу ми щодня танцюємо на одних і тих же граблях. «Майже щоденно