«Авангард» бере участь у найбільшій міжнародній виставці GulFood 2019 / фото avangardco.ua

«Авангард» (AVANGARDCO IPL), найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні та Європі, бере участь у найбільшій міжнародній виставці виробників продуктів харчування і напоїв GulFood 2019 в Дубаї (ОАЕ) 17-21 лютого.

Підприємство українського бізнесмена Олега Бахматюка побудувало на виставці власний стенд, на якому заплановано зустрічі з представниками оптових покупців яєць і яєчних продуктів з Європи, Африки та Азії, повідомляє прес-служба компанії. 

У Всесвітньому Торговому Центрі Дубай, на території в більше 300 тисяч квадратних метрів свою продукцію експонуватимуть виробники із 193 країн, а біля 98 тисяч відвідувачів виставки прилетять сюди із всіх куточків світу. «Участь в GulFood - це не тільки іміджева необхідність, як практична, адже ця виставка є must have в світі виробників продуктів харчування . Потужність нашого виробництва величезна. Наш досвід у виробництві яєць з 2003, їх переробки і швидкої доставки важко переоцінити, - коментує керівник департаменту комунікацій агрохолдингу «Авангард» Маріанна Коніна, - Тільки у 2017 році ми виробили 2,4 млрд. штук яєць і 6 368 тонн сухого яєчного порошку і готові збільшити обсяги - а для цього ми активно приваблюємо клієнтів на існуючих ринках і відкриваємо українське яйце та яєчні продукти на нових».

Відео дня
фото avangardco.ua

AVANGARDCO IPL виробляє яйця та яєчні продукти, які відповідають найвищим світовим стандартам. Компанія отримала міжнародні сертифікати для торгівлі із різними країнами та сертифікат для торгівлі із Європейським Союзом. Також яєчні продукти AVANGARDCO IPL відповідають стандарту Halal. «Ми віримо, що українські яйця та яєчні продукти зможуть завоювати ще більше симпатії на світовому ринку. В майбутньому плануємо брати активну участь і на інших міжнародних виставках продуктів харчування», - зазначила Маріанна Коніна.

AVANGARDCO IPL - найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні та Європі. До складу компанії входять 19 птахофабрик із виробництва яєць, птахокомплекси повного циклу «Авіс» та «Чорнобаївське», 3 інкубатори, 10 зон із підрощування молодняка, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яєць та біогазовий завод. До складу AVANGARDCO IPL також входить завод із виробництва яєчних продуктів «Імперово Фудз», який є одним з найбільш технологічно-розвинених об'єктів з переробки яєць на території Європи. Компанія експортує свою продукцію до Близького Сходу, країн Африки, Азії, СНД та ЕС.