Фракція «Слуга народу» гарантуватиме, що при підготовці до другого читання буде підтримано поправку про заборону продажу землі іноземцям.

Як передає кореспондент УНІАН, у коментарі журналістам голова фракція Давид Арахамія повідомив, що про це йшлося на засіданні фракції.

Читайте такожВ Мінекономіки назвали вартість гектара після відкриття ринку землі

Відео дня

«Я вам скажу відверто, якщо цю поправку не внесемо, то ніякого другого читання не буде в нашій фракції також», - запевнив він.

За його словами, багато членів фракції також виступають проти продажу землі іноземним громадянам.

Арахамія переконує, що в першому читанні вся фракція, «крім трьох-чотирьох людей, які утримуються», готова голосувати за законопроект про продаж землі. Він повідомив, що таке голосування відбулося на засіданні фракції шляхом підняття рук.

На уточнююче запитання журналістів про те, що спочатку голосів у фракції не було, і лише після зустрічі з президентом України вони з’явилися, Арахамія відповів: «Звичайно, що президент додає впевненості нашим депутатам. Це нормальний процес, бо рівень довіри до нього дуже високий».

За його словами, президент гарантуватиме, що лише після референдуму можна буде говорити про можливість продажу землі іноземцям.