Корнієнко сподівається, що депутати не зволікатимуть із законопроектами щодо ринку землі / REUTERS

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко сподівається, що народні депутати завтра не зволікатимуть із розглядом законопроектів щодо ринку землі та аукціонів.

Читайте такожРада цього тижня планує завершити земельну реформу в Україні

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в коментарі журналістам.

Відео дня

Корнієнко зазначив, що завтра на порядку денному парламенту першими мають розглядатися два законопроекти - проект закону "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин" (№2194), яким передбачається передача земель в громади. А також законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони" (№2195).

"Ми сподіваємося на добру волю наших колег по парламенту - там 3000 поправок, віримо в те, що знов ці закони будемо проходити, як проходили минулого разу… коли розгляд зайняв півтори години", - зазначив Корнієнко. Він сподівається, що колеги по парламенту не будуть наполягати на всіх поправках.