Кличко заявляв, що опалення в столиці запустять 25 жовтня / фото УНІАН

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» пропонує меру Києва Віталію Кличку вибірково підійти до подачі опалення в столиці й почати з лікарень і дитячих садків.

«Ми розуміємо занепокоєння (київської влади - УНІАН) з приводу температурного режиму в лікарнях і садках, але, можливо, варто підійти до підключення вибірково. Щоб кияни могли заощадити свої кошти й не опалювати повітря», - сказано в повідомленні компанії.

Читайте такожГончарук про можливе припинення транзиту: батареї будуть теплими, але в деяких містах виникнуть тимчасові проблеми

Відео дня

У «Нафтогазі» зазначили, що в Києві збережеться тепла погода.

«Не хочемо псувати настрій пану Кличку, але, за прогнозом погоди, ще тиждень буде тепла погода. Найближче похолодання наступного вівторка - буде до +8, а вже в понеділок (4.11) прогнозують до +11. До того ж із наступного тижня починаються шкільні канікули й опалювати порожні класи немає сенсу», - підкреслили в компанії.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні мер Києва Віталій Кличко заявив, що опалювальний сезон у столиці розпочнеться 25 жовтня, оскільки наступний тиждень уже буде холодним.

Минулого року опалювальний сезон розпочався 19 жовтня. В 2017 році до житлових будинків киян тепло почали подавати 16 жовтня.