Внаслідок нічного масованого обстрілу пошкоджено мережеву інфраструктуру в Чернівецькій області / фото УНІАН, Олександр Гіманов

Внаслідок нічного масованого обстрілу пошкоджено мережеву інфраструктуру в Чернівецькій області, є знеструмлення, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики України. 

"Уночі ворог завдав чергового масованого дронового удару по всій території країни. У Чернівецькій області зафіксовано пошкодження ліній електропередачі через падіння уламків збитого ворожого БПлА, є знеструмлені споживачі в одному з районів", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, не припиняється терор прифронтових та прикордонних з РФ територій. Внаслідок обстрілів у Донецькій області було знеструмлено 18 населених пунктів,  у Запорізькій області - 6 населених пунктів. 

Відео дня

"Після попереднього масованого обстрілу знеструмленою залишається шахта на Донеччині.  

Через несприятливі погодні умови було знеструмлено в Дніпропетровській області 73 населених пункти, також через сильні грози були відключення споживачів у Кіровоградській та Запорізькій областях", - продовжують у прес-службі.

На Київщині без світла залишаються 3,2 тисячі споживачів. Тривають відновлювальні роботи. Окрім цього, через попередні обстріли також залишається без світла частина споживачів у Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація.

Нічна атака на Україну

Сьогодні вночі росіяни знову атакували Україну дронами.

Як повідомили в Повітряних силах, Росія запустила 36 дронів з північного та південного напрямків, всі цілі вдалося знищити. Також у ЗСУ уточнили, що метою атаки метою цієї атаки, ймовірно, було ураження критичної інфраструктури та військових об’єктів в західних регіонах України.

Вас також можуть зацікавити новини: