Дубінський розповів про роботу Шмигаля на олігархів / фото УНІАН

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль буде продовжувати намагатися продавити програму уряду через парламент за допомогою лояльних до нього депутатів.

Про це в ефірі каналу ZIK розповів народний депутат Олександр Дубінський.

«Близькі до прем'єра депутати активно збирають голоси у Верховній Раді на підтримку цієї програми. Абсолютно очевидно, що це пустопорожня балаканина, набір сторінок з текстом, що не мають жодної стратегічної мети. Хіба що відволікти нашу увагу від того, чим насправді займається уряд», - вважає Дубинський.

Відео дня

За його словами, Кабмін щодня створює корупційні дельти в різних секторах економіки.

«Наприклад, зараз розглядається меморандум із виробниками «зеленої» енергетики, де продумуються різні схеми, які дозволять зберегти високий тариф для населення, вигідний українським олігархам», - пояснив політик.

Читайте такожПолітолог заявив про зв'язок очільниці Міненерго Буславець з олігархом

До речі, в Україні один кіловат, вироблений з допомогою альтернативного джерела енергії, коштує приблизно у вісім разів дорожче, ніж в США: 4,23 грн проти 58 копійок в Штатах.

«Ось чим займається Шмигаль. Тільки в медіа-просторі обговорюють не це, а його пустопорожню програму. А адже є й інші питання: що відбувається з шахтою «Краснолиманська»? Чому державна шахта орендує пласти у приватної компанії? Відкіля йдуть постачання вугілля – з Росії, «ЛДНР», ПАР або Колумбії? Одним словом, Шмигаль талановито обманює людей, президента, парламент, при цьому вирішуючи бізнес-задачі, які ставить перед ним його покровитель», - вважає Дубінський.