Ілюстрація REUTERS

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав парламент до чергових виборів у Верховну Раду п'ять місяців прийняти закони, які дадуть суттєвий імпульс для розвитку української економіки.

Читайте такожКабмін затвердив прогноз розвитку економіки України на три роки: озвучені два варіанти

Про це він сказав, виступаючи у Верховній Раді.

Відео дня

"Ми говоримо про європейську інтеграцію, це для нас важливо, це важливо для України. Це важливо для українців, тому що такі європейські стандарти зроблять життя українських громадян краще. У нас є топ-законів, які передані в парламент, затверджена дорожня карта інтеграції в Європейський Союз, гармонізації нашого законодавства. Ми ще п'ять років будемо гармонізувати?", - запитав прем'єр.

"Можливо, ми створимо цілісний пакет, приймемо зміни до регламенту роботи українського парламенту і за тиждень приймемо всі закони, топ-35 по економіці?... Давайте зробимо це сьогодні, у нас є п'ять місяців, щоб ми прийняли закони, і дали реактивний зліт українській економіці", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше сьогодні, 17 травня, лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак заявив про вихід фракції з коаліції.

Голова Верховної Ради Парубій у свою чергу оголосив про припинення діяльності коаліції у парламенті поточного скликання.