Фото прес-служби

У середу, 10 липня, Альфа-Банк Україна привітав сертифікатом на 50 000 гривень четвертого, але не останнього переможця своєї акції «Мрія у подарунок».  Ним став кам'янчанин Юрій Мудрий.  Його запросили до відділення, щоб особисто привітати і вручити грошовий сертифікат, який допоможе щасливчику здійснити свою мрію - подорож до Європи.

Юрій - постійний клієнт Альфа-Банка Україна вже більше двох років.  Розповідає, що цей банк йому порекомендували знайомі.  Умови депозиту – вигідні, персонал – привітний, а у відділенні завжди комфортне обслуговування.

- Не чекав, що виграю у цій акції, хоча знав про неї, коли оформлював депозит.  Виявилося, що виграти таку суму з Альфа-Банком – цілком реально, – ділиться враженнями Юрій Мудрий.  – Мені пощастило, і тепер я хочу, щоб цей виграш запам'ятався на все життя.  Тому 50 000 гривень витрачу на здійснення мрії - подорож з коханою дівчиною до Європи.

Відео дня
Фото прес-служби

Грошовий сертифікат щасливчику вручили у відділенні Альфа-Банку Україна, розташованому на проспекті Свободи, 2 у центрі Кам'янського.

- Я радію, що переможцем став саме клієнт нашого відділення, працівник великого кам'янського підприємства ДМК, - розповідає Наталія Тарасенко, директор відділення «Кам'янське № 1».  –  І приємно, що завдяки Альфа-Банку Україна Юрій зможе здійснити свою мрію.  Акція «Мрія у подарунок», яку ми продовжуємо до 31 липня, – це дійсно подвійна вигода для кожного нашого клієнта.  Адже можна не тільки примножити свої кошти за допомогою надійного депозиту, а й стати наступним вкладником, який втілить свою мрію у реальність завдяки виграшу!

Випробувати свою вдачу і виграти гроші на власну мрію може кожен, адже Альфа-Банк Україна продовжив свою акцію «Мрія у подарунок» до 31 липня 2019 року.  Щоб стати учасником розіграшу, потрібно розмістити в Альфа-Банку Україна депозит «Розумний» терміном на 3 місяці.  Оформлений внесок - автоматичний квиток до розіграшу сертифікату номіналом 50 000 гривень.

Крім кам'янчанина Юрія Мудрого, переможцями акції вже стали Людвіг Геворгян з Полтави, Надія Алексієвець з Рівного та киянин Валерій Шапаренко.  На власному прикладі вони довели, що вдача може посміхнутися кожному і вже сьогодні втілюють свої мрії завдяки Альфа-Банку Україна.

Попереду розіграш ще одного додаткового грошового сертифікату на 50 000 гривень!

 Довідка

Вклад «Розумний» від Альфа-Банку Україна - це єдиний варіант депозитної програми з високою прибутковістю і одночасно гнучкістю збереження коштів.  Термін депозиту становить лише 3 місяці, при цьому клієнт отримує зростаючу ставку до 21% річних.  Такий показник є найбільшим серед аналогічних банківських пропозицій на сьогодні.  Додаткова перевага – можливість забрати гроші після закінчення кожного місяця без втрати відсотків, нарахованих за кожний повний місяць обслуговування депозиту.

Альфа-Банк Україна входить у топ-3 банків як лідер у залученні депозитів фізичних осіб.  У рейтингу «Фінансовий ОСКАР» від всеукраїнського журналу «Бізнес» банк посідає друге місце у номінації «Вибір населення».