Головою "Ощадбанку" призначили Андрія Пишного / фото УНІАН

Наглядова рада державного "Ощадбанку" за результатами незалежної оцінки професійної придатності та відповідності кваліфікаційним вимогам продовжила повноваження голови правління фінустанови Андрія Пишного ще на 5 років.

Читайте такожДержавний "Ощадбанк" став приватним акціонерним товариством

Як повідомила прес-служба банку, наглядова рада прийняла рішення провести оцінку правління банку із залученням міжнародної компанії з підбору персоналу "Педерсен і партнерс" згідно з міжнародною практикою, та на даний момент проходить наступний етап оцінки за участю членів правління та ключових керівників банку.

Відео дня

Також у банку звернули увагу, що згідно з чинним законодавством проведення конкурсу при наявності чинних контрактів з менеджментом банку не передбачено.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів наприкінці травня затвердив кандидатури незалежних членів і представників держави в наглядових радах державних банків.

До складу наглядової ради "Ощадбанку" увійшли: Шевки Аджунер, Байба Апін, Олексій Резніков, Олексій Грінченко, Міхаель Вайнштейн, Пітер Бріггс, а також Даніель Білак та Дмитро Власов.

20 червня новопризначена наглядова рада "Ощадбанку" почала свою роботу та обрала своїм керівником екс-голову представництва Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні Шевкі Аджунера.