СЕТАМ продав 45 лотів на загальну суму 420,96 мільйона гривень / фото УНІАН

Державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" СЕТАМ (онлайн-аукціон OpenMarket) продало майна державного "Ощадбанку" на 420,96 мільйона гривень.

Читайте такожУ Києві затримали екс-посадовця, який хотів нажитися на продажі заводу "Укроборонпрому" (фото)

Про це повідомила прес-служба СЕТАМ.

Відео дня

"В рамках договору через електронний майданчик OpenMarket реалізується заставлене майно боржників, набуте у власність "Ощадбанку" в рахунок погашення заборгованості. В результаті співпраці маємо 45 успішних лотів на загальну суму 420,96 мільйона гривень. Конкурентні онлайн-аукціони допомогли додатково заробити для банку 30,8 мільйона гривень", - сказано в повідомленні.

Зокрема, на даному аукціоні були реалізовані наступні лоти банку: розташований в с. Софіївська Борщагівка логістичний центр "Арктика" з ціною продажу 195 мільйонів гривень; розташований в Харківській області комплекс будівель та споруд за 104 мільйони гривень; право на укладення договору купівлі-продажу столичного цілісного майнового комплексу за 50 мільйонів гривень; земельна ділянка в Києві за 33,7 мільйона гривень; розташований в Бучі спортивно-оздоровчий комплекс за 22,55 мільйона гривень.

"За роки співпраці з банком вдалося заробити майже півмільярда гривень, а найдорожчим лотом став логістичний центр "Арктика", який знаходиться в с. Софіївська Борщагівка. Сподіваємося, що наше співробітництво буде таким продуктивним й надалі", - цитує прес-служба гендиректора СЕТІВ Віктора Вишнева.

Довідка УНІАН. Державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (РАХУНКАХ) працює з 26 жовтня 2015 року й реалізує майно, арештоване Державною виконавчою службою України. У вересні 2017 року підприємство змінило назву електронного майданчика на OpenMarket.

"Державний ощадний банк України" ("Ощадбанк") зареєстровано Національним банком України 31 грудня 1991 року. 100% акцій банку належать державі.