Ілюстрація REUTERS

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявляє, що в законопроекті про банківське регулювання відхилено 4 тисячі 770 поправок.

Читайте такожМВФ упевнений у швидкому виконанні Україною умов для старту нової програми

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу.

Відео дня

"На сьогодні вже в таблиці є, і це вже остаточна кількість, 16 тисяч 572 поправки, з яких відхилено на сьогодні 4 тисячі 770 поправок. Можливо, при редагуванні таблиці ці цифри ще зміняться... Різниця буде невелика", - повідомив Гетманцев.

За його словами, більшість поправок враховано - редакційно або повністю.

"Засідання комітету призначене на вівторок (21 квітня - УНІАН) на 10-ту годину ранку. Комітет розгляне процедуру розгляду цього законопроекту, яка, за пропозицією підкомітету з питань банківської діяльності, буде спрощеною. Тобто, ми будемо рухатися не від поправки до поправки, а від пункту закону до пункту закону. Таких пунктів більше 60 загалом", - сказав Гетманцев.

"Ми обґрунтовано вважаємо, що, напевно, розглянемо цей законопроект у комітеті до кінця наступного тижня і зможемо передати його на розгляд до парламенту", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, 30 березня Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про банківське регулювання, необхідний для початку реалізації нової програми співпраці України з Міжнародним валютним фондом.