REUTERS

Державна фіскальна служба має намір до 1 травня 2016 року закріпити за кожним великим платником податків податкового консультанта.

Про це йдеться у відео-коментарі керівника Центрального офісу з обслуговування великих платників податків Євгена Бамбізова в ході відкриття офісу великих платників податків у Вінниці.

"До 1 травня 2016 року за кожним великим платником податків буде закріплений окремий податковий консультант. Тобто кожен платник зможе звертатися до свого податкового консультанта й отримати весь спектр послуг, або отримати будь-яку консультацію", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожМінфін спростив звітність з ПДВ для платників податків

Бамбізов зазначив, що ГФС в 2016 році має намір впровадити для великих платників податків електронні перевірки та електронний документообіг.

"Нам це дозволить здійснювати обслуговування наших платників податків дистанційно і зменшити витрати робочого часу платників податків на візит до Державної фіскальної служби", - зазначив він.

Читайте такожФіскальна служба відкрила перший офіс великих платників податків

Як повідомляв УНІАН, Державна фіскальна служба України (ГФС) має намір скасувати зустрічні та позапланові перевірки для великих платників податків, які перебуватимуть на податковому обліку в центральному офісі з обслуговування великих платників податків. Платники податків, що обслуговуються в зазначеному офісі, отримуватимуть відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі.