Аналітики Traders Union представили прогноз курсу Bitcoin (BTC)

При проведенні досліджень криптовалютного ринку аналітики Traders Union вивчають фактори (технічні, фундаментальні), які можуть вплинути на динаміку вартості біткоїна. На підставі отриманих відомостей щотижня формується прогноз BTC Price Prediction. Ознайомитись з ним можна у спеціальному аналітичному розділі на офіційному порталі TU.

Прогноз щодо Bitcoin – навіщо він потрібен?

Traders Union становлять прогноз по біткоїну, щоб користувачі могли переглядати історію змін курсу та орієнтовні перспективи. Це дозволить удосконалювати власну торгову стратегію та здійснювати угоди з меншими ризиками.

Ключові переваги прогнозів біткоїна від Traders Union:

Відео дня
  • прогнозування займаються досвідчені люди – експерти з багаторічним стажем та фінансові аналітики;

  • на платформі прогнози зберігаються протягом року після розміщення, завдяки чому користувачі мають можливість подивитися історичні дані та зробити аргументовані висновки;

  • прогнози складаються з урахуванням різних факторів – подій політичного та економічного характеру, важливих фінансових новин;

  • окрім прогнозу, ви можете ознайомитися з інтерактивним графіком динаміки ціни BTC та отримати актуальні дані щодо вартості першої криптовалюти.

Навіщо відстежувати графік BTC у реальному часі?

Інтерактивний графік біткоїна складається з безлічі тайм-фреймів. Використовуючи його, трейдерам простіше проаналізувати, як змінювалася вартість криптоактиву за певний період, що впливало на курс. Це дозволяє спрогнозувати майбутню динаміку, завчасно визначити падіння чи зростання ціни.

Від чого залежить вартість BTC?

На вартість біткоіна впливають різні фактори, в тому числі:

1. Поведінка інших криптовалют. Якщо по Shiba inu (SHIB) price prediction йдеться про падіння курсу, не виключено, що це позначиться і на біткоїні. Базові криптоактиви взаємозалежні.

2. Застосування блокчейну та його структурування. На вартість першої криптовалюти впливає кількість видобутих монет (емісія – 21 млн), а також майбутні можливості майнінгу.

3. Активність ЗМІ, а також стабільність криптовалютної спільноти.

4. Важливі виступи голів великих компаній щодо застосування першої криптовалюти у фінансовому та інших секторах.

5. Регулювання біткоїна, політичні події, створені задля впровадження BTC економіки розвинених країн.

Резюме

На офіційному порталі Traders Union ви завжди зможете знайти актуальні експертні матеріали. Аналітики щотижня публікують свіжі прогнози щодо біткоїна, щоб користувачі змогли заощадити час на самостійному аналізі та знали, в який бік рухатиметься ціна Bitcoin. Traders Union – надійний помічник для трейдерів, які потребують кваліфікованої підтримки та допомоги експертів у заробітку на фінансових ринках.