Курс гривні до долара 6 листопада в банках України зміцнився на 10 копійок - до 37,80 грн за долар в середньому / фото УНІАН

Курс долара в Україні до кінця поточного тижня перебуватиме в межах 37,5 - 37,9 грн/дол., прогнозує директор департаменту казначейських операцій "Юнекс Банку" Ганна Золотько, передає 24 канал.

На її думку, цього тижня відбудеться поступове уповільнення тенденцій подальшого зміцнення гривні, а в безготівковому сегменті, ймовірно, у найближчі 5 днів буде спостерігатися корекція курсу.

Також Золотько вважає, що на готівковому ринку все ще можливе невелике зміцнення гривні, це явище буде стимулюватися конкуренцією з безготівковим сегментом і поступовим ослабленням девальваційних очікувань.

Відео дня

Економіст, заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Ярослав Жаліло відзначив, що після того, як Нацбанк перейшов до керованого гнучкого курсу, Долар коливатиметься:

"Втім, коливання, на мою думку, не будуть значними. Крім того, курс на готівковому ринку теж буде коливатися в розумних межах".

Курс долара в Україні - актуальне

Як писав УНІАН, курс гривні до долара 6 листопада у банках України зміцнився на 10 копійок - до 37,80 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках можна було у середньому за курсом 37,35 грн за долар.

Національний банк України на 7 листопада встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 36,04 грн / дол., тобто гривня зміцнилася на 13 копійок порівняно з сьогоднішнім офіційним курсом.

Вас також можуть зацікавити новини: