Метінвест став одним із найбільших постачальників спецсталі та захисної амуніції в Україні / фото metinvestholding.com

За 250 днів російської агресії на підтримку армії Група Метінвест передала армії 268 автомобілів, а також 500 тисяч літрів пального, кожен десятий бронежилет українській армії надав Метінвест. Також, Метінвест став одним із найбільших постачальників спецсталі та захисної амуніції в Україні, а загальна сума допомоги військовим від компанії дорівнює 1,4 млрд грн.

Про це повідомляє офіційний сайт Групи Метінвест.

Так, Метінвест став одним із найбільших постачальників спецсталі та захисної амуніції в Україні. Військовим структурам передано 150 тисяч бронежилетів від Метінвесту. Таким чином, кожен десятий бронежилет українській армії надав Метінвест. Бронежилети також отримують військові медики, рятувальники ДСНС та співробітники комунальних підприємств.

Відео дня

Компанія передала воїнам також 23 тисячі касок і шоломів.

Зараз у лавах ЗСУ служать 7 тисяч працівників Метінвесту. Компанія надає їм захисну амуніцію.

Металурги Метінвесту розробили захисні конструкції для військових. На фронт вже відправили 29 металевих укриттів для зміцнення окопів. Компанія планує щомісяця виготовляти й передавати на передній край 30 таких укриттів.

За словами генерального директора Групи Юрія Риженкова, Метінвест - це надійна опора України, це команда з людей, які вкладають душу у допомогу країні.

"Що таке Метінвест? Для всього світу – це сталь. У хмарочосах і кораблях. У вагонах і рейках. На атлантичному узбережжі й на дні Адріатики. Проте для України Метінвест – це надійна опора. Це тисячі людей, які вкладають душу у свою справу, дбають про земляків та служать у лавах ЗСУ. Від першого дня війни Метінвест допомагає країні бути сильною. Ми скрізь, де потрібна підтримка. І разом ми наближаємо перемогу України", - заявив Риженков.