Метінвест вклав у соціально важливі для українців програми понад 3,4 млрд гривень / фото metinvestholding.com

Соціальні інвестиції Метінвесту перевищили 3,4 млрд гривень. Саме така сума вкладень у важливі для всіх українців програми зафіксована за 16 років роботи групи компаній.

Мова йде не тільки про екологічні ініціативи, пов'язані з виробництвом, але також з розвитком інфраструктури в містах своєї присутності, ремонтом лікарень, інвестиціями в освіту молодих поколінь, а також культуру і спорт.

Одним з перших в країні Метінвест прийшов на допомогу в боротьбі з поширенням коронавірусу. З початку пандемії група направила на ці цілі понад 280 млн грн. Метінвест продовжує передавати лікарням необхідні медикаменти та обладнання. У лікарнях Маріуполя, Запоріжжя, Покровського, Авдіївки та Кривого Рогу встановлено 6 кисневих станцій, а також облаштовано понад 1067 кисневих точок для лікування хворих коронавірусом. Тільки за 2021 рік Метінвест безкоштовно передав 7,5 тисяч тонн кисню для більш ніж 110 українських лікарень в 17 областях України.

Відео дня

"У нас з вами одна мета - сильні і успішні підприємства, сильний, мирний і успішний Маріуполь, сильна, мирна, єдина і незалежна Україна. Ми любимо Маріуполь. Ми любимо Україну. Ми віримо в Маріуполь. Ми віримо в Україну. Разом ми доб'ємося з вами великих успіхів. Ми продовжуємо будувати, продовжуємо інвестувати. Група Метінвест направить понад 1 млрд доларів інвестицій в цьому році. А в Маріуполі буде побудований новий університет", - розповів про плани на 2022-й рік акціонер групи Метінвест Рінат Ахметов.

Всього за підсумками 2021 року за 16 років роботи Метінвест інвестував в модернізацію виробництва понад 11 млрд доларів.