Рейтинг «Вибір рекламодавця» Всеукраїнська рекламна коаліція проводить вже вісім років. З 2015 року дирекція ВРК ввела сучасне розділення на три категорії: креативні партнери; маркетингові сервіси і PR; медіа партнери. Увесь цей час, вже чотири роки поспіль, клієнти голосують за маркетингові та PR-сервіси у складі Talan group, що є частиною AGAMA Communications.

«Нашим кредо завжди була відповідальність: перед клієнтами, професією та Україною. Запроваджуючи нові технології, адаптуючи міжнародний мережевий досвід для українських реалій, ми завжди віддані цьому кредо. Те, що PR та маркетингові сервіси 4 роки поспіль входять у ТОП-3 рейтингу «Вибір рекламодавця» — найкращий стимул бути максимально ефективними для наших клієнтів», — зазначила Наталія Дадівєріна, директор PR‑дивізіону AGAMA Communications.

Експертиза дивізіонів маркетингових та PR-сервісів AGAMA Communications затребувана не лише в Україні. Протягом 2018 року агенції групи:

Відео дня
  • Надали комунікаційні рішення клієнтам з Польщі, Прибалтики, Казахстану, Іспанії, Грузії, Білорусі
  • Успішно провели понад 30 антикризових та репутаційних кампаній
  • Реалізували понад 200 різнопрофільних маркетингових проектів — від інтегрованих промо до масштабних заходів В2В та В2С

«Група AGAMA і наші дивізіони в її складі прагнуть до найвищих західних стандартів: професійності, прозорості, ефективності. Наша мета — забезпечити підвищення ефективності бізнесу наших клієнтів», — поділилася директор дивізіону маркетингових сервісів AGAMA Communications Тетяна Кучеренко.

Визнання у рейтингу ВРК Advertiser’s Choice 2018  — ще одне підтвердження ефективності рішень групи AGAMA Communications для бізнесу клієнтів.

Інформаційна довідка

AGAMA Communications — комунікаційна група у складі Atlantic Group, яка об’єднує різнопрофільні агенції у напрямах репутаційного менеджменту, медійних, креативних і маркетингових сервісів.  Експерти AGAMA створюють для корпоративних клієнтів найбільш ефективні комплексні рішення з унікальною крос-категорійною експертизою.