Продаємо виробничий майданчик в Дніпрі!

Друзі, раді повідомити, що ми відкриваємо продаж виробничого комплексу в індустріальному районі міста Дніпро. Завод знаходиться за адресою: вул. Любарського, 98. Цей ділянка площею 11000 м2 з приміщеннями на 3641,37 м2 повністю готова до запуску виробництва зі зручними цехами, битовками та офісом.

Докладніше про комплекс

Завод призначений для виготовлення металопластикових конструкцій. Основну частину його території становлять виробничі приміщення площею 2704,3 м2. Вони включають 5 цехів, механічну майстерню та компресорну.

Відео дня

Значна частина території відведена під склади – вони займають 167,97 квадратних метрів. Складський комплекс включає приміщення для зберігання комплектування, фурнітури та ПММ. Також тут знаходиться простора битовка для персоналу площею 80 м2, де працівники зможуть комфортно переодягатися, зберігати речі, обідати.

Офісна частина заводу знаходиться поруч з під'їзними шляхами. Це 16 кабінетів різного планування, які займають 461,7 квадратних метрів. Ретельно продумана і практична сторона питання. В офісі є 3 санвузли та гараж на 187,7 м2.

Інфраструктура заводу також включає:

  • Пост охорони для спостереження за безпекою
  • Власну підстанцію для безперебійного електричного живлення
  • Заправку для службових машин
  • Станцію водопідготовки для очищення водопровідної води
  • Бункер – про всяк випадок

Це Оптимальний варіант для тих, хто планує купити виробниче приміщення «під ключ». Виробничий майданчик на Любарського, 98. Об'єднує в собі:

функціональність, комфорт і вигідну вартість!

Переваги покупки ділянки у нас

  • Вдале розташування – завод знаходиться в індустріальному районі, недалеко від Центрального та Усть-Самарського мостів, має декілька зручних під'їзних шляхів.
  • Продумане планування – офіс і парковки розташовані біля в'їзду, виробничі цехи, побутові та технічні приміщення втоплені всередину.
  • Комфортна інфраструктура на території – 6 парковок, своя підстанція, гараж, охоронний пункт, зручні побутові приміщення для персоналу.

Зацікавила наша пропозиція? Зв'яжіться з представником заводу для обговорення деталей:

Діброва Данило

Тел. +38067-622-77-98

E-mail: dibrova.steko@gmail.com

Продаємо виробничий майданчик в Дніпрі!
Продаємо виробничий майданчик в Дніпрі!
Продаємо виробничий майданчик в Дніпрі!
Продаємо виробничий майданчик в Дніпрі!