Мінцифри перенесло на тиждень презентацію програми «Дія» / фото facebook.com/KomitetTsyfrovoiTransformatsii/

Міністерство цифрової трансформації скасувало сьогоднішню презентацію мобільного додатку «Дія» в рамках реалізації проекту «Держава в смартфоні», перенісши її на тиждень.

Читайте такожСтала відома дата релізу "держави в смартфоні" (відео)

«Змушені повідомити, що презентація мобільної програми «Дія» та національної онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта», запланована на 30 січня, переноситься і відбудеться через тиждень. Нову дату ми повідомимо трохи пізніше. Щиро перепрошуємо за незручності і дякуємо за розуміння і підтримку!», - повідомила прес-служба Мінцифри.

Відео дня

У міністерстві не уточнили, що стало причиною перенесення презентації, при цьому анонсувалася участь у ній президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство цифрової трансформації раніше заявило, що має намір запустити портал цифрової держави «Дія» («Держава в смартфоні»), який поєднуватиме в єдиному електронному форматі всі послуги, які держава надає громадянам і бізнесу. У міністерстві заявили, що протягом п'яти років переведуть надання всіх послуг у цифровий формат, а за три роки Україна увійде до ТОП-3 країн у сфері відкритих даних у світі.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук назвав реалізацію програми «Держава в смартфоні» однією з найпріоритетніших для уряду.