скріншот відео

У Львівській області цього року особлива увага буде зосереджена на відновленні доріг, що ведуть до Карпатських гір. Зокрема, планується розпочати масштабні ремонтні роботи у складі Малого Карпатського Кола. Про це у Facebook повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області.

"Для посилення туристичної привабливості гірських районів України активно реалізуємо проєкт Мале Карпатське коло у рамках програми Президента "Велике будівництво", - йдеться у коментарі Львівського автодору, який виклав також відео з мальовничими краєвидами.

Мале Карпатське коло має поєднати курорти трьох областей – Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської – та значно підвищити туристичний потенціал усієї Західної України.

Відео дня

Минулого року у Львівській області у складі Малого Карпатського кола вже було відновлено 6 штучних споруд. Цьогоріч активні дорожньо-ремонтні роботи у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" відбуватимуться на дорогах державного значення Т-14-24 Сколе – Славське та М-06 Київ – Чоп. Буде також відремонтовано деякі дороги місцевого значення.

"Це буде сучасна дорожня інфраструктура з якісним дорожнім покриттям, велодоріжками, тротуарами, освітленням та заходами безпеки дорожнього руху", – уточнили у Львівському автодорі.

Ремонт доріг розпочнеться відразу ж з настанням сприятливих погодних умов.

Загалом в Україні у 2022 році планується збудувати та відремонтувати 5 500 км державних доріг і більш ніж 1 400 км - місцевих. Про це раніше повідомив заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко.