В Avant Aerospace SA зазначили, що східна Європа - перспективний ринок

Avant Aerospace SA раді повідомити, що компанія розширює свою діяльність на Україну. У планах компанії здійснення спільних проектів з державним концерном «Укроборонпром» у сферах авіації та космосу.

Компанія Avant Aerospace вже 5 років на ринку і за цей час довела, що є високопрофесійною і надійною компанією, перевіреною часом, з відмінною репутацією серед клієнтів і партнерів. Компанія націлена на обслуговування клієнтів та поставку готових рішень у сферах авіації та космосу по всьому світу.

«Ми раді можливості розширити свою присутність у Східній Європі. Особливо приємно для нас налагодити відносини з Україною, враховуючи багате авіаконструкторське й аерокосмічне минуле», - сказав Мірча Тудор, засновник Avant Aerospace SA.

Відео дня

В Avant Aerospace SA зазначили, що східна Європа - перспективний ринок, і, враховуючи позитивний досвід роботи з іншими країнами СНД, робота з Україною - логічний крок для компанії.

Про Avant Aerospace SA

Avant Aerospace SA зареєстрована у 2015 році в Сент-Ім'є, Швейцарія. Засновники компанії - Мірча Тудор, засновник Tudor Scan Tech і Ari Matrix, і Сергій Бедзюк, російський космонавт і віце-президент компанії Urthecast. Компанія націлена на впровадження технологічних рішень у розробку супутників військового і цивільного призначення.