"Велике будівництво" Facebook

Компанія "Автомагістраль-Південь" у червні із випередженням графіку завершить відновлення на Одещині ділянки траси Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка. Роботи виконуються у рамках "Великого будівництва" Президента Володимира Зеленського.

Як повідомляє офіційна Facebook-сторінка програми "Велике будівництво", траса проходить через густонаселені райони і останніми роками перебувала у катастрофічному стані через значні та численні деформації дорожнього покриття.

Поточний середній ремонт автодороги Р-33 компанія "Автомагістраль-Південь" розпочала у середині березня на ділянці км 369+802 – км 378+505 від села Ангелінівка у напрямку села Розалівка. 

Відео дня

На даний момент дорожники уже розпочали влаштування верхнього шару зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Паралельно з укладанням фінішного шару дороги ведуться роботи з облаштування узбіч.

"Велике будівництво" Facebook

На відрізку вже завершено видалення чагарників та дрібнолісся, розпушення покриття, влаштування посиленої основи за технологією "холодного ресайклінгу", влаштування нижнього шару із крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

У червні планується завершити влаштування з’їздів та примикань, встановлення дорожніх знаків і нанесення дорожньої розмітки.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році планується побудувати, відремонтувати та реконструювати 6500 км доріг та 245 штучних споруд.