Сенниченко був призначений головою Фонду держмайна України 19 вересня 2019 року / фото УНІАН Володимир Гонтар

Дмитро Сенниченко написав повторну заяву про відставку з посади Голови Фонду державного майна України за власним бажанням.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

"Я перебуваю у Верховній Раді. Оскільки голосування зараз не відбулося, я відразу ж, будучи присутнім тут, написав повторну заяву про відставку за власним бажанням. Зараз йду на Комітет економічного розвитку, який розгляне це і дасть знову на зал", - повідомив Сенніченко.

Відео дня

Читайте такожРада не змогла звільнити голову Фонду держмайна Дмитра Сенниченка

Робота Сенниченка у Фонді держмайна:

  • Дмитро Сенніченко був призначений головою Фонду держмайна України 19 вересня 2019 року.
  • У листопаді 2021 року він написав заяву про звільнення за власним бажанням.
  • 17 листопада 2021 року екс-депутат Сергій Лещенко заявив, що причиною звільнення Сенниченка стала недавня "скандальна приватизація заводу "Більшовик", яка пройшла під одного учасника".
  • 18 листопада 2021 року в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Сенниченко написав заява про звільнення з посади Голови Фонду державного майна України за власним бажанням, а не нібито через невдалу приватизацію заводу"Більшовик".
  • 27 січня 2022 року Верховна Рада не змогла звільнити Дмитра Сенниченка з посади Голови Фонду державного майна України, оскільки не вистачило трьох голосів. За відповідний проект постанови проголосували 223 народних депутати при необхідному мінімумі у 226 голосів.