false

Однією з умов виробництва конкурентоспроможної текстильної продукції, взуття та аксесуарів є використання якісних матеріалів, у тому числі швейної фурнітури, що переважно закуповується оптом. Сучасна промисловість пропонує широкий асортимент функціональних та декоративних виробів: блискавок та бігунків, ґудзиків, застібок-липучок, різні види оздоблювальної тасьми, тканих та нетканих прокладочних матеріалів. Проблем із підбором не виникне: достатньо зайти на сайт "Вузлик" або відвідати наш магазин на Подолі у Києві!

Що потрібно врахувати під час купівлі швейної фурнітури

  • Технологічність та безпека. Значення має як вибір варіанта застібки або обробки, так і облік основних характеристик, включаючи матеріал виготовлення, розмір, вагу, міцність, забарвлення та інше. Основним орієнтиром будуть матеріал та призначення готового виробу, його колір та стиль. Останнім часом велика увага також приділяється не тільки практичності та естетиці, а й екологічності фурнітури: що в першу чергу використовується в дитячих речах.
  • Надійність. Переважно, щоб термін служби тих самих застібок або оздоблювальних матеріалів був не коротшим, ніж у всього виробу. Природно, при покупці швейної фурнітури оптом немає можливості індивідуально перевірити кожну блискавку або бігунок. У цьому випадку ідеальним варіантом буде вибір продукції бренду, що добре зарекомендував себе, а також надійного постачальника.
  • Вартість. Перевірено: купівля дешевих виробів ніколи себе не виправдовує! Найкращим способом знизити собівартість готового виробу є замовлення фурнітури за оптовою ціною: залежно від виду економія становитиме від 50 до 85%. Також існує можливість вдало потрапити на акцію, а для клієнтів, що регулярно розміщують замовлення, зазвичай діє практика надання вигідних знижок.

Переваги замовлення у перевіреного постачальника

Одним із варіантів придбання швейної фурнітури оптом є покупка безпосередньо у виробника. Але не менш вигідно, а також зручно та надійно замовляти все необхідне у нашому спеціалізованому інтернет-магазині "Вузлик", де вам запропонують:

Широкий вибір різноманітної фурнітури для шиття з урахуванням призначення, кольору, розміру. Ми працюємо виключно з брендами, продукція яких добре зарекомендувала себе у споживачів, тому гарантуємо високу якість усіх товарів.

Відео дня

Конкурентоспроможні ціни, які залежать від обсягів закупівель, а також статусу постійного покупця. 

Якісне обслуговування та професійне консультування, щоб полегшити вибір та зробити його максимально точним.

Ознайомитись з каталогом можна у будь-який зручний час та в комфортній обстановці. Щоб допомогти вам спокійно порівняти пропозиції, ціни та визначитися з покупкою, на сайті розміщені зручні таблиці розмірів та прайс-листи. Залежно від виду та призначення, товари згруповані в окремих розділах та супроводжуються описом та іншою корисною інформацією.