Швидше за все прийдешній ASUS ZenFone 6 буде мати вигляд слайдера / фото Slashleaks

Прийдешній флагманський смартфон ASUS ZenFone 6, який представлять в Валенсії 16 травня, буде виділятися екраном без вирізів і отворів з дуже вузькими рамками по всьому периметру і вражаючими характеристиками.

Читайте такожHuawei представила свій новий смартфон з камерою висувною

Про це повідомляє портал ITC.ua.

"Багато хто запитував себе: куди ASUS сховала фронтальну камеру, якої ніде не видно на офіційному зображенні. І ось зараз з'явилася відповідь на це питання. Можна з великою часткою ймовірності стверджувати, що прийдешній ASUS ZenFone 6 буде використовувати конструкцію слайдера, як найвидатніші представники цього жанру - Xiaomi Mi Mix 3 і Honor Magic 2", - йдеться в повідомленні.

На це вказує опубліковане днями в YouTube відео з демонстрацією ASUS ZenFone 6 (момент починається з позначки 1:21).

фото Slashleaks

На відео зафіксовано не робочий пристрій, а просто макет, який зазвичай створюється ще до появи фінальної робочої версії пристрою для оцінки його зовнішнього вигляду. Але тут можна згадати, що ще місяць тому відомий інсайдер Еван Блесс ділився рендерами незвичайного слайдера ASUS з двостороннім висувним механізмом. Ідея полягала в тому, що зсувом вниз відкривався доступ до фронтальної камери, а вгору - до динаміка. Власне, макет на цьому ролику має саме таку конструкцію.

Таким чином, найімовірніше, ASUS ZenFone 6 не буде стандартним моноблоком без будь-яких висувних частин, а приміряє конструкцію слайдера з незвичайним двостороннім висувним механізмом. Це повністю пояснює відсутність фронтальної камери на офіційному зображенні лицьовій панелі ZenFone 6 та узгоджується з офіційним рекламним слоганом новинки Defy Ordinary ("кинути виклик звичайному").