Ланет.TV – це абсолютно легальний сервіс Інтернет ТБ з найбільш повною добіркою ліцензованого ТБ-контенту / УНІАН

У наш час зовсім необов'язково мати сучасний телевізор і додатково сплачувати за підписку на канали різних медіагруп, щоб бути в курсі останніх новин і дивитися улюблені ТВ програми. Можна дивитися ТБ онлайн на будь-якому пристрої з доступом до Інтернету, наприклад, за допомогою додатку Ланет.TV.

false

Переваги інтернет-телебачення

Сервіс Ланет.TV. працює за технологією ОТТ-телебачення: сигнал передається користувачеві без прямого контакту з оператором зв'язку. Тому для того, щоб ним користуватися, не обов'язково бути абонентом інтернет-провайдера Мережа Ланет. Але головні плюси інтернет-телебачення полягають в наступному:

Відео дня
  • висока якість зображення;
  • величезна кількість каналів;
  • інтерактивність;
  • легкість управління;
  • можливість дивитися канали онлайн на будь-якому гаджеті з доступом до Інтернету.

Ви отримуєте можливість дивитися ТВ програми у високій якості в будь-який час і в будь-якому місці. Інтерактивний формат телебачення онлайн дозволяє користуватися такою важливою функцією як телепрограма, дивитися найбільш рейтингові українські новини, сортувати та шукати контент за жанрами, а також створювати власні списки.

Як дивитися ТБ через Інтернет? Все просто: у вас повинен бути доступ до Інтернету на вашому телевізорі з підтримкою Smart TV, ноутбуці, ПК, планшеті або смартфоні, і встановлений додаток онлайн ТБ.

З додатком Ланет.TV ви можете дивитися онлайн різні ТВ-канали, в залежності від обраного пакета: інформаційно-новинні, розважальні, пізнавальні, дивитися спортивні канали з прямими ефірами найважливіших подій світу спорту, популярні серіали, новинки кіно та інші програми ТБ. Фактично, цей додаток зробить з будь-якого гаджета телевізор онлайн, адже дозволяє дивитися улюблені ТВ програми в зручний час та у відмінній якості.

false

Цей сервіс ТБ онлайн пропонує декілька пакетів послуг з різною кількістю каналів та якістю зображення, а також доступ до супутникових каналів України. Після установки програми користувач отримує доступ до особистого кабінету, звідки може керувати пакетами та підписками, рахунком і налаштуваннями профілю.

Ланет.TV – це абсолютно легальний сервіс Інтернет ТБ з найбільш повною добіркою ліцензованого ТБ-контенту. Це дає можливість споживати контент усвідомлено, підтримуючи його виробника. Більшість українських каналів доступні також і за кордоном, тому ви завжди будете в курсі всіх гарячих новин. Сервіс Ланет.TV – оптимальний варіант для тих, хто хоче тримати руку на пульсі подій, що відбуваються в рідній країні та в усьому світі.

Ланет.TV дозволяє дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші будь-де та будь-коли цілком легально.